De praktijk

Emerald staat voor uniciteit en groei. Elk individu is uniek, doorleeft het leven op zijn/haar eigen manier. Hier mag je met liefde en compassie naar kijken. Wat belangrijk is: ieder mens is in staat te groeien en te verbeteren. Hier staat de boom voor; met alle unieke vertakkingen en bladeren.  Bij Emerald leer je vertrouwen te hebben in je eigen kunnen en vindingrijkheid. Je herinnert je dat je in staat bent vooruitgang te creëren op eigen kracht!

ergotherapie delft

Even voorstellen!

Ik ben Elnaz van der Leeden. Van kleins af aan wist ik dat ik mensen zou gaan helpen om "beter te worden". Een vlammetje in mij als kind ging branden. Maar van ergotherapie had ik nog nooit gehoord. Een prachtig en zeer divers vak, heb ik ontdekt.  

Tijdens mijn studie wist ik welke richting ik op wilde gaan, namelijk revalidatie. Zo veel mooie aspecten van revalidatiezorg trokken mij aan. Ik zie zoekende maar gemotiveerde mensen, die hard werken aan hun doelen en ik zie hen groeien. Groeien tot een betere versie van henzelf. Het vlammetje dat ik voelde als kind, brandt harder als ik mijn cliënten coachend mag helpen om hun doelen te bereiken.

Ik startte in een revalidatiecentrum en daarnaast in een eerstelijns praktijk. In beide settingen mocht ik werken met cliënten met aanhoudende pijn-, vermoeidheid- en overprikkelingsklachten. Deze klachtenbeelden zijn complex en vind ik heel interessant. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in neurologie en sensorische integratie.

Meer dan 6 jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen met meer kennis en heb ik veel geleerd van mijn collega’s en mijn cliënten. Ik ben creatief en ondernemend in hart en ziel. Ik ben trots dat ik Emerald Ergotherapie in 2023 heb opgezet. Hier kan ik de behandeling echt aanpassen aan de behoefte en het tempo van mijn cliënten en mijn visie als therapeut goed neerzetten. Ik geloof écht in het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam.

In mijn passie voor het begrijpen van het brein, zenuwstelsel en de mens in totaliteit wil ik positieve impact maken in de gezondheid van mijn cliënten. Door te begrijpen hoe je lichaam en geest werken, kan je toewerken naar een zo vitaal en gelukkig mogelijk leven.

Voel je welkom om mij te contacten voor vragen!

 

Gezonde groet, 
Elnaz

Ergotherapie Delft